• Permalink Gallery

    ČIŠĆENJE STUBIŠTA,DOMAĆINSTVA, POSLOVNIH PROSTORA,GRAĐEVINSKIH OBJEKATA..

ČIŠĆENJE STUBIŠTA,DOMAĆINSTVA, POSLOVNIH PROSTORA,GRAĐEVINSKIH OBJEKATA..

Čišćenje stubišta obavljamo kvalitetno, sa vrhunskim sredstvima i sa iskustvom.

Nudimo svakodnevna, periodična (tjedna ili mjesečna), jednokratna i generalna čišćenja (nakon završenih radova adaptacije ili građevinskih radova ).
Tijekom čišćenja uklanja se dodatna prašina, višak boje sa podova i zidova obloženih keramičkim pločicama i sva ostala zaprljanja tijekom radova.

Koristimo vlastitu opremu i sredstva za čišćenje.

DUBINSKO ČIŠĆENJE TAPECIRANOG I KOŽNOG NAMJEŠTAJA

Tapecirani namještaj dio je pokućstva koji je najviše izložen prljanju, a najteže se čisti. Najveći uzrok zaprljanju tapeciranih presvlaka su ruke namazane kremama. One su pravi magnet za ostala onečišćenja, kao što je npr. boja koja se skida s dnevnih novina i časopisa, pa kad se sve to zalijepi na tekstilnu presvlaku, nastaju vrlo tvrdokorne mrlje. Ništa manji problem […]

DUBINSKO ČIŠĆENJE TEPIHA

Postupak dubinskog čišćenja izvodi se na licu mjesta,ili u našem prostoru. Postupak je potpuno prilagođen izvođenju u životnome prostoru, te obzirom da se koriste isključivo neutralna i biorazgradiva sredstva nije uopće škodljiv za ljude niti životinje. Tepisi su nakon čišćenja spremni za upotrebu uz preporuku provjetravanja prostorija.